Familievereniging Timmers

Welkom op de internetsite van de familievereniging

Opgave lidmaatschap

Schepersweg 17, 5401  PD UDEN

Telefoon: (0413) 269357

E-mail: timmersa@kpnmail.nl

Bent u geďnteresseerd in de Timmers familiegeschiedenis dan is een lidmaatschap van de Timmers familievereniging aan te bevelen. Voor een bedrag van 18,50 per jaar ontvangt u tweemaal per jaar het prachige tijdschrift de Timmers Koerier en bent u welkom op de jaarlijkse familiedag.

Dit is de website van Familievereniging Timmers.

De familievereniging is opgericht in 1990 en staat open voor allen die de naam Timmers of Tummers dragen.

Het doel van de vereniging is het bevorderen van de familieband van de familie Timmers, en zij  die de naam Timmers / Tummers dragen en daar mogelijk aan verwant zijn.  De vereniging tracht haar doel te bereiken door:

1. Het bevorderen van het inzicht in de genealogie van de familie Timmers.

2. Het vergaren en verbreiden van kennis aangaande de familie Timmers. Het stamboomonderzoek richt zich zowel op de nakomelingen in de vrouwelijke lijn als in de mannelijke lijn.

3. Het aanleggen van een archief en / of bibliotheek met betrekking tot familieaangelegenheden.

4. Het leveren van een bijdrage aan het door de Stichting uit te geven Familie-bulletin.